Комісія Вінницької облради не хоче, щоб центр культури "Щедрик" очолювала Валентина Погребняк. Слово за депутатами (ФОТО)

Новини Вінниці / Комісія Вінницької облради не хоче, щоб центр культури "Щедрик" очолювала Валентина Погребняк. Слово за депутатами (ФОТО)

У Вінницькій облраді сьогодні засідала конкурсна комісія, що обирала директора Вінницького обласного центру культури «Щедрик». Як повідомляють у пресслужбі облради, участь у засіданні взяли вісім із дев'яти членів комісії.

У Вінницькій облраді сьогодні засідала конкурсна комісія, що обирала директора Вінницького обласного центру культури «Щедрик». Як повідомляють у пресслужбі облради, участь у засіданні взяли вісім із дев'яти членів комісії.  

Конкурс на заміщення посади директора Вінницького обласного центру культури «Щедрик» було оголошено 13 серпня цього року. За словами голови облради Анатолія Олійника, документи надійшли від двох претенденток  - Валентини Погребняк, яка нині очолює "Щедрик", та Наталії Сентемон - головного спеціаліста відділу культурно-масової роботи та креативних індустрій управління культури і мистецтв Вінницької ОДА, яка ще й очолює ГО "Етномайстерня Коло".

"Кандидати представили свої презентації проєктів програм розвитку закладу на один і п’ять років. Після презентаційних виступів відбулося таємне голосування, результати якого були одразу ж оголошені: Наталія Сантемон набрала шість голосів, Валентина Погребняк – два. Таким чином, на черговій сесії обласної Ради, яка відбудеться 24 вересня, остаточне рішення про обрання директора Вінницького обласного центру культури «Щедрик» – за депутатами", - йдеться у повідомленні пресслужби облради.

Валентина Погребняк в ОКП "Вінницякіно", на базі якого було спочатку створено Центр кіномистецтва та культури "Кіно-Поділля", а потім - "Щедрик", працює із квітня 2016 року. Була заступником директора, а з 1 грудня 2017 року - в.о. директора закладу.

Фото пресслужби Вінницької облради

Новини Вінниці / Комісія Вінницької облради не хоче, щоб центр культури "Щедрик" очолювала Валентина Погребняк. Слово за депутатами (ФОТО)Новини Вінниці / Комісія Вінницької облради не хоче, щоб центр культури "Щедрик" очолювала Валентина Погребняк. Слово за депутатами (ФОТО)Новини Вінниці / Комісія Вінницької облради не хоче, щоб центр культури "Щедрик" очолювала Валентина Погребняк. Слово за депутатами (ФОТО)Новини Вінниці / Комісія Вінницької облради не хоче, щоб центр культури "Щедрик" очолювала Валентина Погребняк. Слово за депутатами (ФОТО)Новини Вінниці / Комісія Вінницької облради не хоче, щоб центр культури "Щедрик" очолювала Валентина Погребняк. Слово за депутатами (ФОТО)Новини Вінниці / Комісія Вінницької облради не хоче, щоб центр культури "Щедрик" очолювала Валентина Погребняк. Слово за депутатами (ФОТО)Новини Вінниці / Комісія Вінницької облради не хоче, щоб центр культури "Щедрик" очолювала Валентина Погребняк. Слово за депутатами (ФОТО)Новини Вінниці / Комісія Вінницької облради не хоче, щоб центр культури "Щедрик" очолювала Валентина Погребняк. Слово за депутатами (ФОТО)Новини Вінниці / Комісія Вінницької облради не хоче, щоб центр культури "Щедрик" очолювала Валентина Погребняк. Слово за депутатами (ФОТО)Новини Вінниці / Комісія Вінницької облради не хоче, щоб центр культури "Щедрик" очолювала Валентина Погребняк. Слово за депутатами (ФОТО)Новини Вінниці / Комісія Вінницької облради не хоче, щоб центр культури "Щедрик" очолювала Валентина Погребняк. Слово за депутатами (ФОТО)Новини Вінниці / Комісія Вінницької облради не хоче, щоб центр культури "Щедрик" очолювала Валентина Погребняк. Слово за депутатами (ФОТО)Новини Вінниці / Комісія Вінницької облради не хоче, щоб центр культури "Щедрик" очолювала Валентина Погребняк. Слово за депутатами (ФОТО)Новини Вінниці / Комісія Вінницької облради не хоче, щоб центр культури "Щедрик" очолювала Валентина Погребняк. Слово за депутатами (ФОТО)