Комісію з питань правової політики, регламенту, депутатської діяльності та етики Вінницької облради очолив Юрій Василишен

Новини Вінниці / Комісію з питань правової політики, регламенту, депутатської діяльності та етики Вінницької облради очолив Юрій Василишен

На 45 сесії депутати Вінницької облради підтримали зміни у складі постійної комісії з питань правової політики, регламенту, депутатської діяльності та етики. Головою постійної комісії обрано Юрія Василишена.

Про це повідомили на сайті Вінницької облради.

Олена Мілієнко, яка очолювала постійну комісію, залишається членкинею цієї комісії. Її повноваження як голови комісії депутати припинили згідно з її ж заявою.

Відповідні рішення щодо затвердження переліку та обрання складу постійних комісій Вінницької обласної ради були розглянуті на засіданні постійної комісії та підтримані сесією.

Дмитро Чаленко, який за власною заявою склав повноваження заступника голови обласної Ради і залишається радником голови обласної Ради, увійшов до складу постійної комісії з питань стратегічного розвитку, інвестицій та місцевого самоврядування.

Олеся Рудницька

30 жовтня, 2023