«Контрасти» і «Таємниці рухливого міста»: у Вінниці анонсували дві нові екскурсії

Новини Вінниці / «Контрасти» і «Таємниці рухливого міста»: у Вінниці анонсували дві нові екскурсії

У Вінниці 15 та 16 грудня відбудуться прем’єри двох нових екскурсій від Офісу туризму Вінниці і місцевих гідес.

Перша - у п’ятницю, 15 грудня - екскурсія Альони Сазонової «Контрасти». Вона про поєднання різних видів мистецтва і навіть різних епох. Вінничани відвідають три локації з неймовірною енергетикою і дізнаєтесь про класичне театральне мистецтво, декоративно-ужиткове і сучасне образотворче мистецтво.

Перша зупинка – Вінницький академічний музично-драматичний театр ім. Миколи Садовського, що був закладений у далекому 1910 році відомим архітектором Григорієм Артиновим. Там можна буде зазирнути за лаштунки і дізнатись трішки більше про театральне життя міста. Друга зупинка – артпростір «Етночари» – місце для спілкування, творчості, збереження існуючих і створення нових традицій. А третя зупинка – концептуальна арткав’ярня «Синій кактус», де готують запашну каву, пригощають смаколиками, а також влаштовують різноманітні виставки і музичні перформанси. 

Деталі та реєстрація – за посиланням: https://forms.gle/KgbGFf19kC3U5YGo8

Ще одна новинка від Офісу туризму Вінниці – екскурсія для дітей «Таємниці рухливого міста», що відбудеться у суботу, 16 грудня. На ній гідеса Людмила Очеретна розповість історію розвитку громадського транспорту.

«На маленьких учасників та учасниць чекає екскурсія містом, конкурси з загадками та головоломками, майстер-клас з виготовлення моделей транспортних засобів, фотосесія і сюрприз, що надихне на нові відкриття та пригоди. Діти відвідають музей моделей транспорту, виставковий проєкт «Ретро по-вінницьки», що у центральному парку, та дізнаються багато цікавого. Це чудова нагода для діток зустріти нових друзів і отримати море незабутніх вражень», - зазначають в Офісі туризму Вінниці.

Деталі та реєстрація – за посиланям: https://forms.gle/ut7H7o5HMN3YcnVU7 

Організатори запевняють, що екскурсії проходять з дотриманням заходів безпеки у період воєнного стану.

Олеся Рудницька

11 грудня, 2023