Контрнаступ на Херсонщині: ЗСУ звільнили ще одне селище

Новини Вінниці / Контрнаступ на Херсонщині: ЗСУ звільнили ще одне селище

На захід від Херсона українські військові ведуть контрнаступ. Під контролем ЗС України вже повністю перебуває селище Таврійське.

Як повідомляє Херсонська міська рада, українські війська на напрямках Киселівка, Солдатське та Олександрівка, розташовані на північний захід та півнччний схід від обласного центру.

У той же час окупанти вирішили роздавати російські паспорти в Херсонській області. Затія «для камер» прогоріла через дефіцит бажаючих.

Так з усього Херсну за російським паспортом прийшло 23 особи, серед них – колаборант та колишній мер міста Володимир Сальдо.

«Для мене це справді історичний момент. Я завжди думав про те, що ми одна країна та один народ», - сказав зрадник на камеру ТАСС.

Зазначимо, Сальдо з 2002 по 2012 був мером Херсона (2008-го визнавався найкращим градоначальником України), потім народним депутатом від Партії Регіонів. Як народний депутат у січні 2014 року він голосував за «диктаторські закони» Януковича, спрямовані проти Майдану. У 2015-му херсонці не висловили йому довіри на виборах.

Олег Верлан

11 червня, 2022