Кожна область України повинна мати свою «Чорнобаївку», на Чернігівщині є вже дві – Чаус

Новини Вінниці / Кожна область України повинна мати свою «Чорнобаївку», на Чернігівщині є вже дві – Чаус

Попри захоплення міста Славутич, що неподалік Чернігова, російські окупанти продовжують нести великі втрати на півночі України. Як запевнив голова Чернігівської ОВА В'ячеслав Чаус, в області йому відомо щонайменше дві свої «Чорнобаївки».

Село Чорнобаївка на Херсонщині відомо своїм аеродромом, куди щоразу заходили окупанти та були знищені українськими військовими. І так вже 10 разів! Тому населений пункт перетворився на певний символ тупості окупантів.  

Зі слів Чауса, у Чернігівській області є свої місця, де загарбників ліквідовували неодноразово.

«Кожна поважаюча себе область повинна мати свою Чорнобаївку. Чернігівщина велика, тож я бачив тут принаймні дві. Сподіваюся, що скоро їх буде ще більше. Ворог тупий і продовжує нести великі втрати на Чернігівщині», - наголосив він.

Які саме населені пункти маються на увазі, не повідомляється. Чаус також додав, що наразі робиться все, щоб завести до міста Чернігів ліки та їжу.

«Дякую за цей ранок Богу і Збройним силам України! До міста Чернігів. Чернігівці, тримайтеся! Ми робимо все, що потрібно, щоб в місті були їжа і ліки. Слава Україні! До роботи», – закликав глава Чернігівської ОВА.

Через активні бойові дії у Чернігові немає постачання води, електрики та тепла, а газопостачання здійснюється частково.

Олег Верлан

27 березня, 2022