Краса і чуттєвість! 1 жовтня TAYANNA з великим концертом у Вінниці

Новини Вінниці / Краса і чуттєвість! 1 жовтня TAYANNA з великим концертом у Вінниці

Гаряча, як мрія, нестримна, як стихія!

TAYANNA чекає всіх вінничан і гостей міста на своєму великому сольному концерті у неділю, 1 жовтня, о 19.00 у театрі ім. Садовського.

Разом будемо насолоджуватися улюбленими хітами «Фантастична жінка», «Леля» і «Ейфорія», запальними танцювальними треками «Вітер у волоссі», «Шкода», «Жіноча сила» і «Кава і ти», та, звісно, патріотичними піснями, народженими у відчутті сьогодення: «Моя земля», «Дороги», «Хлопче», «Гори», якими TAYANNA оспівує майбутню Перемогу, підтримує військових й передає почуття українців.

— Іноді у наше життя тихо, непомітно входять люди, які простою вірою в нас та довірою роблять неймовірну справу. Ти береш пензлик та починаєш малювати свій шедевр. Кожен додає свою частину мрії, надії, любові, сподівань, емоції та дарує можливість побачити й повірити у нову реальність, — говорить, розповідаючи про свій тур «Довгими дорогами», TAYANNA.

Сьогодні TAYANNA — одна з найкрутіших і найяскравіших поп-виконавиць української сцени.

Стильна і яскрава, TAYANNA — приклад жіночності, чуттєвості та сили магічного голосу, який не сплутаєш із жодним іншим.

Її лайв-шоу заворожують та надихають, а кожна пісня скоряє серця глядачів.

На рахунку TAYANNA — перемоги і номінації багатьох музичних премій, а хіт «Фантастична жінка» став справжньою мантрою щастя і любові, потужною історією жінок, у яких поєднані всі стихії.

За місяць до початку туру Україною TAYANNA презентувала ще одну неймовірно надихаючу пісню «Вітер у волоссі» , яку насправді написала понад 2 роки тому, але презентувала всім саме зараз, аби звернути увагу на те, як важливо, попри всі випробування, насолоджуватися кожною миттю, яку дає нам життя,. 

— Ця пісня про цінність кожної миті та те, що завжди треба бути собою. Світити своїм світлом, кохати, радіти і бути вдячним. Навчитись приймати свої всі емоції і почуття, — говорить TAYANNA.

Окрім прем’єр та найкращих хітів TAYANNA, ще одним сюрпризом концерту у Вінниці стане участь спеціальної гості — талановитої співачки BIEHU. Катерина Бєгу була учасницею дев'ятого сезону шоу «Голос країни», а зараз у своєму проєкті BIEHU дивує сучасною поп-музикою з присмаком диско та настроїв 80-х з переплетеними в піснях сенсами кохання та пошуку себе.

З нетерпінням очікуючи концерт у Вінниці, TAYANNA записала спеціальне відеозапрошення, у якому передала поцілунок всім вінничанам. 

— Мої рідні і хороші, хочу всіх вас запросити 1 жовтня в місті Вінниця о 19.00 у театр імені Садовського на свій сольний концерт! Я чекатиму вас з великою любов’ю та нетерпінням! — запрошує TAYANNA. — Купляйте квитки, тому що вже скоро вони закінчаться!

Приходьте 1 жовтня о 19.00 у театр ім. Садовського співати і танцювати, насолоджуючись стильною українською музикою та неймовірним голосом і винятковою енергетикою прекрасної TAYANNA!

Буде фантастично гарно!

Квитки на концерт TAYANNA купуйте на сайті https://afisha.vn.ua

А також у всіх касах «Афіша Вінниці» у театрі ім. Садовського, готелі «Франція», Вінницькій філармонії, Вінницькому планетарії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), Royal pub, тур-клубі «Бідняжка».

admin

28 вересня, 2023