«Красный бархат» і нові хіти 20 червня у Вінниці заспіває Міша Крупін і група «Корупція»

Новини Вінниці / «Красный бархат» і нові хіти 20 червня у Вінниці заспіває Міша Крупін і група «Корупція»

Суперхіт «Красный бархат», «Облака» та багато нових пісень чекають вінничан на вибуховому концерті Міши Крупіна і групи «Корупція», що 20 червня о 20:00 пройде у PIROGOV SKY – просто неба у легендарному музеї-садибі Пирогова.

Суперхіт «Красный бархат», «Облака» та багато нових пісень чекають вінничан на вибуховому концерті Міши Крупіна і групи «Корупція», що 20 червня о 20:00 пройде у PIROGOV SKY – просто неба у легендарному музеї-садибі Пирогова.

- На цьому концерті буде дуже багато сюрпризів і дивовижна атмосфера, яку ви не забудете! – гарантують організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». – Концерт групи «Корупція» - саме той особливий випадок, коли бути пособником «корупціонера» зовсім не соромно, а дуже приємно! 

Всю країну група «Корупція» скорила, коли два роки тому випустила пісню і кліп «Красный бархат», який і зараз продовжує бити рекорди переглядів на YouTube.

Щоб порадувати шанувальників, які вже давно з нетерпінням чекали живих концертів у своїх містах, група у травні вирушила у великий всеукраїнський тур, що охоплює 25 міст України і, звісно, Вінницю.

Розповідаючи про концерт, організатори обіцяють: такого Вінниця ще не бачила!

На концерті 20 червня глядачів чекає справжній розрив жанрових шаблонів: неошансон, влучно підправлений іронією та одеським колоритом, прозвучить у поєднанні зі стильними блюзовими та джазовими мотивами.

Лідер групи «Корупція» Міша Крупін – справжній артист-харизма! Самобутній виконавець і майстерний жонглер жанрами.

Кожна його пісня - щира історія, приправлена одеським фольклором і джазовими стандартами.

Тому виступ артиста схожий на задушевну розмову з хорошим попутником. Додайте сюди ще прекрасне володіння тілом, голосом і глядацькою увагою.

Збирайте друзів та приходьте за незабутніми враженнями на концерт Міши Крупіна і групи «Корупція» 20 червня у PIROGOV SKY.

- Звертаємо увагу: початок концерту о 20:00, але для відпочинку територія PIROGOV SKY буде відкрита вже о 18:00, так що перед концертом у глядачів буде багато часу для релаксу, спілкування і прогулянок, - зазначають організатори. – На території PIROGOV SKY глядачів чекатимуть цікаві фотозони і стильна лаунж-зона, де будуть крісла-мішки, гамаки, пуфи – все для комфорту. А в зоні фудкорту всі бажаючі зможуть поласувати найсмачнішою кавою, стравами азіатської кухні, бюргерами, солодощами і багатьма іншими смачними сюрпризами від кращих ресторанів Вінниці.

А якщо буде дощ?.. Знайте: концерт скасовувати не будуть!

Адже літні дощі короткочасні, а для яскравих емоцій ніщо не повинно стати перешкодою!

Організатори закупили дощовики, які за необхідності будуть безкоштовно роздавати всім глядачам.

Так що сміливо приходьте з улюбленими половинками, родиною у повному складі й великими компаніями друзів – цікаво буде всім!

Квитки на концерт коштують від 200 гривень. Купуйте їх на сайтах http://bilet.vn.ua  і https://afisha.vn.ua, а також у всіх касах міста: у Будинку офіцерів, «Універмазі», «Магігранді», театрі ім. Садовського, Вінницькій обласній філармонії, рок-магазині «Мобі Дік», «CHERDAK», тур-клубі «Бідняжка».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за тел.: (098)101 00 63, (093)101 00 63.

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

За підтримки Національного музею-садиби М. І. Пирогова.

admin

12 червня, 2021