Кума Путіна похрестила відомого вінницького боксера Узєлкова

Новини Вінниці / Кума Путіна похрестила відомого вінницького боксера Узєлкова

Колишній боксер та кандидат у мери Вінниці В’ячеслав Узєлков став героєм чергової серії проєкту «Паломниця» Оксани Марченко, дружини нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука та куми президента РФ Володимира Путіна. У сьомій серії вінничанин розповів про внутрішні хвилювання, скрутну життєву ситуацію та за порадою авторки проєкту охрестився.

Колишній боксер та кандидат у мери Вінниці В’ячеслав Узєлков став героєм чергової серії проєкту «Паломниця» Оксани Марченко, дружини нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука та куми президента РФ Володимира Путіна. У сьомій серії вінничанин розповів про внутрішні хвилювання, скрутну життєву ситуацію та, за порадою авторки проєкту, охрестився.

Фільм знімався в Зимненському жіночому Святогірському Успенському монастирі, де телеведуча стала хрещеною матір'ю українського боксера-професіонала В'ячеслава Узєлкова.

«Дізнавшись про те, що я їжджу в паломницькі поїздки, багато моїх знайомих почали просити взяти їх із собою. Особливо коли в їхньому житті починалася чорна смуга. Її зараз, мабуть, переживає і мій давній друг, боксер В'ячеслав Узелков. Я зрозуміла, що з ним відбувається щось недобре, коли він попросив взяти його в Зимове», — розповідає Оксана Марченко.

Колишній боксер та шоумен поділився з телеведучою своїми особистими проблемами: його сім'я розвалилася, з'явилися проблеми на роботі та зі здоров'ям - після бою він пережив інсульт, через який у нього порушилася вимова.

«Я – та оболонка, яка всередині повністю розвалюється», – розповів боксер.

Нагадаємо, у 2018 року В.Узєлков розлучився із дружиною Мариною. Ініціатором розриву стала жінка. Опісля боксер публічно назвав експоловинку «тварюкою», яка його кинула. Марченко ж він розповів, що намагається повернути сім’ю, але всі спроби «як хвилі, які б’ються об скелі». Дружина заблокувала його номер, тож Узєлков не може спілкуватися з дітьми – 11-річним сином і 8-річною дочкою.

«Це мене вбиває, тому що я жив заради родини, заради дітей. Останні кілька років боюся виїжджати вночі на машині, бо маю таке відчуття, що не проживу довго», – поділився колишній спортсмен.

В.Узєлков також розповів, що не пам’ятає, чи його хрестили у дитинстві. Оксана Марченко одразу ж заявила, що вихід для боксера – це віра.

«Є вихід, якщо у людини є віра. Якщо ти готовий сьогодні сказати своєму творцю: «Візьми мене такого, який я є. Допоможи мені, виведи мене кудись, врятуй мою родину, врятуй мою дружину, врятуй моїх дітей, мене. Я зроблю все, що зможу. Але тільки ти, ніхто інший, це зможеш вирішити», – сказала вона.

В’ячеслав Узєлков наважився прийняти хрещення, а Оксана Марченко стала його хрещеною мамою. Після хрещення В'ячеслава вона сказала, що тепер він став абсолютно новою людиною.

Сьома серія «Паломниця» доступна до перегляду на офіційному YouTube-каналі Оксани Марченко. Фільм розповідає про Зимненський жіночий Святогірський Успенський монастир і про історії людей, в яких у спілкуванні з Богом починалося нове життя. Його авторці пророкують політичне майбутнє, а саме роль лідерки в ОПЗЖ.