«Київстар» будує телекоммережу для Вінницького шпиталю

Новини Вінниці / «Київстар» будує телекоммережу для Вінницького шпиталю

Нацоператор зв’язку будує мережі швидкісного інтернету та кабельні структуровані мережі для об`єктів цивільної оборони і охорони здоров`я. У компанії запевняють, що роботи виконуються на благодійних засадах.

Військово-медичний клінічний центр у Вінниці – одна з провідних лікувальних установ Міністерства оборони України, де лікуються і проходять реабілітацію військовослужбовці, ветерани Збройних Сил та цивільні пацієнти. З метою сприяння роботі ВМКЦ, ПрАТ Київстар побудує для закладу структуровану кабельну мережу на основі оптичного та мідного кабелю. Телеком мережа з`єднає всі лікувальні та адміністративні будівлі центру. Крім того, будуть побудовані локальні мережі у кожному лікувальному корпусі. Для цього компанія прокладе понад 30 км кабелів різного типу.

Загальна вартість будівельних робіт 1,9 млн грн. Усі витрати по будівництву кабельної мережі для Вінницького шпиталю бере на себе ПрАТ «Київстар». На сьогодні компанія виконала 80% запланованих будівельних робіт. Проєкт буде повністю завершено у вересні 2023 року.

Зважаючи, що оператор нещодавно підняв тарифи, то фактично будівничими мережі є більшість з 24 мільйонів абонентів «Київстару».

admin

14 серпня, 2023