Ліквідовано мережу виготовлення та збуту фальсифікованого алкоголю

Новини Вінниці / Ліквідовано мережу виготовлення та збуту фальсифікованого алкоголю

Поліція Вінниччини розкрила схему виготовлення та продажу фальсифікованого алкоголю, який представляв серйозну загрозу для здоров'я споживачів.

Група зловмисників, очолювана 48-річним мешканцем Вінницького району, виробляла та реалізувала сурогатний алкоголь, використовуючи відомі бренди як прикриття.

За даними поліції, ця організована злочинна група постійно здійснювала продаж своєї небезпечної продукції як оптом, так і вроздріб, продаючи її на території області.

У рамках спецоперації поліціянти провели обшуки у гаражах та складах, де було вилучено значну кількість спирту, алкогольної продукції, тетрапаків для пакування сурогату, сигарет і транспортних засобів, які використовувалися зловмисниками.

П'ятеро чоловіків та одна жінка у віці від 25 до 48 років були затримані за підозрою у незаконному виготовленні, зберіганні та збуті підакцизних товарів.

Досудове розслідування триває, а поліція продовжує збирати докази та з'ясовувати всі обставини справи. Відзначається, що оборот цієї злочинної схеми становив до пів мільйона гривень щомісяця.