Людмилі Грабович пригадали «родичів»: її чоловік Віктор пояснив «історією» з племінницею та згадав про сина, нагородженого Зеленським

Новини Вінниці / Людмилі Грабович пригадали «родичів»: її чоловік Віктор пояснив «історією» з племінницею та згадав про сина, нагородженого Зеленським

Декілька вінницьких медіа звинувати Людмилу Грабович, співробтіницю апарату Вінницької облради, у тому, що її 31-річна «племінниця» Тетяна є путіністкою, яка займає прибуткову посаду у «Роснефти». Війна розділила родини. Якщо племінниця перебралась до Росії, то син Людмили Олексіївни захищає Україну у лавах ЗСУ та був нагороджений президентом Зеленським орденом «За мужність».

У коментарі NaПарижі про «племінницю» Л.Грабович пояснила, що «своїх» племінників немає, а Тетяна – донька брата її чоловіка, з якою вона не спілкувалась 12-13 років.  

«Детально про все написав у Facebook мій чоловік. Мені немає чого додати. Хіба що ми ніколи не приховували, що от такі в нього родичі», - пояснила Людмила Олексіївна.

«Це моя племінниця, до того ж похресниця. Уся ця інформація про Тетяну відома і до війни. Вона ще з 2011 року є проросійською і це не секрет. Звичайно, це ганьба особисто для мене і всієї нашої сім'ї, відповідно ця інформація ні від кого не приховувалась і нами не замовчувалась, але вплинути на це ніхто не може. Мій брат Анатолій та його дружина повністю на стороні Тетяни», - зазначив Віктор Грабович.

Він пригадав, що його дружина з часів навчання в університеті до перебування на посаді директора обласного департаменту охорони здоров'я «не мала ні одного стягнення, ні в яких корупційних і других негативних ситуаціях не була задіяна».

«Очолюючи обласний департамент охорони здоров'я протягом 5 років, була пророблена велика робота по реорганізації медицини. Про це все чудово відомо працівникам медицини та нинішній очільниці обласного департаменту охорони здоров'я, Задорожній Ользі Іванівні, та першій заступниці Начальника ОВА Заболотній Наталії Михайлівні, з якою на всіх заходах, які влаштовував екс керівник Вінницької ОДА, Коровій Валерій Вікторович, ми сиділи за одним столом і, на той час, гарно спілкувались», - зауважив вінничанин.

«Пікетів під ОДА, різних брудних висловлювань та іншого в адресу пана Борзова не робилось», - зазначив Віктор Грабович, додавши, що «після всіх цих подій мою дружину запрошували в МОЗ на керівну посаду, але я, як чоловік, був категорично проти, і вона відмовила», - При нинішній обласній раді їй була запропонована посада керівника управління соціальної та гуманітарної політики, де дружина працює зараз».

«У мене прекрасна сімʼя, ми разом з Людмилою Олексіївною вже 40 років, маємо 2 прекрасних дітей, двох внуків. Старший син, Дмитро, є кадровим військовим. Має три вищі освіти, підполковник прикордонних військ України. З самого початку війни знаходиться в зоні бойових дій За зимовий період на фронті, коли він знаходився в районі Бахмута, Марʼянки і тд, був нагороджений президентом України особисто, Зеленським Володимиром Олександровичем, державною відзнакою «Орденом за мужність 3 ступеня».

Як батьки, ми, звісно, горді за сина, але про це ні в пресі, ні в військовій адміністрації Вінницької області тиша. Зате моїй «зрадниці-племінниці», приписаній моїй дружині, приурочена ціла стаття», - підкреслив В.Грабович.

Ігор Заіковатий

29 вересня, 2023