Лобове зіткнення на Вінниччині: у лікарні помер водій легковика

Новини Вінниці / Лобове зіткнення на Вінниччині: у лікарні помер водій легковика

Ввечері 26 вересня у Гайсинському районі неподалік Ладижина автомобіль Ford зіткнувся з навантажувачем JCB. Внаслідок аварії під час надання медичної допомоги у лікарні від отриманих травм помер водій легковика.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, аварія сталась близько 23.30 неподалік від села Лукашівка Ладижинської територіальної громади.

За інформацією слідства, 31-річний водій автомобіля Ford, житель Соболівської територіальної громади не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з навантажувачем JCB, під керуванням 35-річного гайсинчанина.

Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких будуть встановлені остаточні причини аварії. Транспортні засоби поміщено на арештмайданчики.

За цим фактом проводиться розслідування за ч. 2 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого), що передбачає покарання - позбавлення волі на строк до 8 років.

Макс Мельник

27 вересня, 2022