Лопатою побив односельця: на Вінниччині поліція бігала по селу за п’яним зловмисником

Новини Вінниці / Лопатою побив односельця: на Вінниччині поліція бігала по селу за п’яним зловмисником

Незабаром після вчинення злочину 23 липня правоохоронці Могилів–Подільського райвідділу поліції затримали п’яного чоловіка, який побив лопатою приятеля, з яким чаркував. Затримання було у жанрі кіношних детективів – з погонею та кайданками за межами села.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, інформація про тяжкі тілесні ушкодження та госпіталізацію 60-річного жителя села Сугаки надійшла від лікарів.

Поліція одразу прибула на місце події у Вендичанській громаді. Опитавши односельців і потерпілого, правоохоронці встановили, що до побиття причетний 24–річний місцевий житель.

Правоохоронці завітали до молодика. Той, побачивши гостей у формі, почав тікати. Правопорушника наздогнали вже за селом.

З’ясувалось, що зловмисник прийшов до помешкання потерпілого. Під час застілля між чоловіками виник конфлікти, в ході якого молодший чолвоік лопатою наніс численні тяжкі тілесні ушкодження господарю будинку та втік.

Наразі зловмисник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Речовий доказ – лопата - вилучено.

Слідством зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1  ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження), що передбачає до 8 років позбавленням волі.

Макс Мельник

25 липня, 2022