Магія джазу просто неба! У неділю почуємо кращі джазові хіти усіх часів у PIROGOV SKY

Новини Вінниці / Магія джазу просто неба! У неділю почуємо кращі джазові хіти усіх часів у PIROGOV SKY

Всім, хто любить якісну музику та цінує найкращу атмосферу, рекомендуємо не пропустити концерт «JAZZ HITS», який у неділю о 20:00 пройде у PIROGOV SKY – просто неба у легендарному музеї-садибі Пирогова.

Запальні ритми, під які одразу хочеться танцювати і рухатися у такт…

Вишукана лірика, яка торкається найтонших струн душі…

Захват від блискавичних імпровізацій…

І абсолютне відчуття польоту та щастя від головної музики свободи – джазу!

Всім, хто любить якісну музику та цінує найкращу атмосферу, рекомендуємо не пропустити  концерт «JAZZ HITS», який у неділю о 20:00 пройде у PIROGOV SKY – просто неба у легендарному музеї-садибі Пирогова.

Завдяки кращим джазменам України – одній з найкращих джазових співачок України Ользі Лукачовій та її бенду - під зоряним небом оживуть і заграють новими барвами культові композиції Елли Фіцджеральд, Луї Армстронга, Френка Сінатри, Рея Чарльза, Нет Кінг Коула, Джеймса Брауна та багатьох інших легенд джазу – від 1920-х до сьогодні.

- Буде не просто атмосферно і гарно - буде справжня магія! – гарантують організатори – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». - У програмі – неймовірно багато сюрпризів, які здивують і вразять!

Квитки на концерт коштують від 200 гривень. Придбати їх можна на сайтах http://bilet.vn.ua  і https://afisha.vn.ua, а також безпосередньо перед концертом – у неділю при вході у музей працюватиме виїзна каса «Афіша Вінниці».

Головна героїня концерту «JAZZ HITS» - Ольга Лукачова – є не лише визнаною джазовою дівою, а й головною амбасадоркою фанкової культури в Україні.

Ця красуня заманила у фанк Дмитра Шурова, Олега Фагота (ТНМК), Женю Галича (O.Torvald), Євгена Філатова (The Maneken), Alloise і KADNAY.

Довгий час Ольга Лукачова була окрасою знаменитого Kiev Big Band і 4 роки співала у супергурті MARU, який створила разом із контрабасистом «Океану Ельзи» Денисом Дудком.

Сьогодні Ольга Лукачова має два дивовижні авторські проекти VOLGA: FUNK і REPLAY, а також бере участь у різних колабораціях із зірками української і зарубіжної сцени.

Її концерти – це завжди фантастичний мікс запалу, потужної енергії та чуттєвості!

А враховуючи те, що у неділю під відкритим небом у музеї-садибі Пирогова Ольга Лукачова виконає всі найкращі культові джазові хіти усіх часів, вінничанам варто готуватися до двох годин нескінченної насолоди!

Організатори звертають увагу: навіть якщо раптом у цей день розпочнеться дощ, концерт скасовувати не будуть. Адже літні дощі короткочасні, а для глядачів закуплено дощовики, які за необхідності всім будуть роздавати безкоштовно.

Попри те, що початок концерту о 20:00, для відпочинку територія PIROGOV SKY буде відкрита вже о 18:30. Так що перед концертом у всіх буде багато часу для релаксу, спілкування і прогулянок прекрасним музеєм-садибою Пирогова.

У день концерту на території PIROGOV SKY всіх чекають цікаві фотозони і стильна лаунж-зона, де є крісла-мішки, гамаки, пуфи – все для комфорту. А в зоні фудкорту всі бажаючі можуть поласувати найсмачнішою кавою, крафтовими напоями, стравами азіатської кухні, бургерами, морозивом, солодощами і багатьма іншими смачними сюрпризами від кращих ресторанів Вінниці.

Організатор – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ».

За підтримки Національного музею-садиби М. І. Пирогова.

admin

17 липня, 2021