Масова бійка у ресторані вінницького готелю: поліція затримала шістьох відпочивальників

Новини Вінниці / Масова бійка у ресторані вінницького готелю: поліція затримала шістьох відпочивальників

Близько 23 години 14 листопада сталась бійка у готельно-ресторанному комплексі у лівобережній частині Вінниці на вулиці Привокзальній. Адміністрація викликала поліцію. На місці правоохоронці затримали шістьох причетних.

Як повідомляють у поліції Вінницької області, за викликом прибули слідчо–оперативна група, патрульні поліцейські, екіпаж групи швидкого реагування батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Вінниця» та працівники державної служби охорони.

У процесуальному порядку затримано шістьох активних учасників конфлікту. Усі вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Затримані були у нетверезому стані. Це чоловіки віком від 26 до 38 років, жителів Могилів–Подільського та Вінниці.

Поліцейські встановили, що між двома компаніями чоловіків, які перебували у стані алкогольного сп’яніння, виник словесний конфлікт, який переріс у масову бійку.

Під час вчинення правопорушення зловмисники застосували газ дратівливої дії та розпилили вогнегасник.

У медичному закладі у зловмисників відібрано зразки крові для визначення ступеня алкогольного сп’яніння. Поліцейські встановлюють усіх причетних до вчинення правопорушення.

За цим фактом слідство розпочало кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство). Затриманим загрожує до 7 років позбавлення волі.

За інформацією джерел NaПарижі, мова йде про ГРК «Дача».

Новини Вінниці / Масова бійка у ресторані вінницького готелю: поліція затримала шістьох відпочивальників Новини Вінниці / Масова бійка у ресторані вінницького готелю: поліція затримала шістьох відпочивальників Новини Вінниці / Масова бійка у ресторані вінницького готелю: поліція затримала шістьох відпочивальників
Макс Мельник

15 листопада, 2022