Міша Крупін 11 жовтня з великим концертом у Вінниці! Одкровень і сюрпризів буде чимало

Новини Вінниці / Міша Крупін 11 жовтня з великим концертом у Вінниці! Одкровень і сюрпризів буде чимало

Вже скоро Міша Крупін у рамках благодійного туру «У нашому місті» приїде у Вінницю, аби заспівати улюблені хіти, презентувати гарячі прем’єри і зібрати потужну суму на підтримку ЗСУ!

Концерт пройде 11 жовтня о 19.00 у театрі ім. Садовського.

Приходьте почути, як файно Міша Крупін співає українською та зарядитися шаленою енергією яскравої суміші іронії, щирості, репу, одеського фольклору, блюзу і джазових мотивів!

Концерт буде сповнений феєрії драйву та емоцій, і водночас — стане щирою атмосферною зустріччю давніх друзів. Одкровень і сюрпризів буде чимало!

А за кошти з продажу квитків будуть придбані автівки, амуніція і все найнеобхідніше, що потрібне українським військовим-захисникам на передовій, про що Міша Крупін традиційно особисто відзвітує на своїх сторінках у соцмережах.

— У нашому місті» — моя перша україномовна пісня, яку у квітні я присвятив своєму рідному Харкову, який весь цей час знаходиться під нещадними обстрілами. Та сьогодні ця пісня — про кожне місто України. «Моє» і «ваше» ця війна остаточно зробила «нашим»! — говорить Міша Крупін. — Наші прекрасні люди у Вінниці, я з нетерпінням чекаю кожного з вас на моїх концертах!

Легендарний харківський музикант, автор суперхітів «Красный бархат», «Облака», «Виски со льдом» — із початку повномасштабної війни Міша Крупін чітко заявив про свою патріотичну позицію і завзято долучився до волонтерства.

Вивізши під обстрілами свою родину із Харкова, де зазнала бомбардувань також його квартира, Міша Крупін озброївся найвірнішим натхненням — нещадною злобою до окупантів — і розпочав свою власну боротьбу.

Написав такі вогняні пісні, від яких аж підгорає у рашистів й натомість — які неабияк заряджають героїв на передовій!

Як волонтер Міша Крупін постійно буває у гарячих точках і працює нон-стоп: за власні кошти і, акумулюючи чималі суми на зборах, передав не одну автівку на фронт, незліченну кількість військової амуніції, а також гуманітарної допомоги переселенцям. І з концертами постійно виступає для Героїв у військових частинках.

Що обов’язково продовжить і під час туру!

— Я любив свою країну завжди, та зараз люблю ще більше! Тому маю декілька амбітних ідей, як нам разом ще більше допомогти нашим захисникам. Війна в Україні триває і ми маємо всі завзято й безупинно допомагати, хто чим може, аж до самої Перемоги! — переконаний Міша Крупін. — У ці часи ми багато чого і кого втратили, але багато кого знайшли та відкрили для себе. І, на жаль, саме нещастя робить справжнє диво. Наша армія — як скеля, люди допомагають один одному, волонтери допомагають волонтерам, і це така ланцюгова реакція, яка вже ніколи не зупиниться. Саме це диво робить нашу країну міцною, демократичною та несхожою на інші. Вірю і відчуваю це як ніколи потужно!

Вінниця, зустрічаємось 11 жовтня о 19.00 у театрі ім. Садовського на концерт Міші Крупіна «У нашому місті»!

Передамо палкий український привіт півням-кадирівцям піснею «Дон», на честь наших супергероїв-захисників вдаримо «Їб.ште» і разом заспіваємо «У нашому місті» та всі хіти, які ви знаєте напам’ять!

Квитки на концерт купуйте на сайті https://afisha.vn.ua та у всіх касах «Афіша Вінниці» у Royal pub, готелі «Франція», театрі ім. Садовського, Вінницькій філармонії, креативних просторах «Артинов» і «CHERDAK»,  рок-магазині «Мобі Дік», магазині «Rock-n-Roll» у ТРЦ «Квартал», центрі розвитку «Origami», магазинах святкового декору «Aladdin» (у ТЦ «Plaza Park» і ТЦ «Barbara»), тур-клубі «Бідняжка».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за тел.: (098)101 00 63, (093)101 00 63.

admin

12 вересня, 2022