Мобілізованих з Донбасу ґвалтують чеченці. У ватажка «ДНР» просять захисту

Новини Вінниці / Мобілізованих з Донбасу ґвалтують чеченці. У ватажка «ДНР» просять захисту

У мережу виклали колективне звернення від жінок мобілізованих до лав «народної міліції», адресоване ватажку «ДНР» Д.Пушиліну. У скарзі вони зазначають, що їх чоловіків та синів ґвалтують чеченці, які приїхали на Донбас. Жінки просять втручання «глави республіки». Про відповідь з Донецька не повідомляється.

До повномасштабного вторгнення росіян у росЗМІ періодично писали про зґвалтування, які мають місце на Північному Кавказі. Приміром, у Краснодарі наприкінці минулого року вказували, що зменшилась кількість випадків сексуального насилля дагестанців, які проживають у краї, над місцевими кубанськими козаками. Уточнимо, зменшилась у відсотковому підрахунку до злочинів загалом.

Тепер з побідним явищем стикнулись чоловіки Донбасу. Закономірно, адже до регіону завітали «гості». У колективному зверненні зазначаються, що чоловіків мобілізували з Докучаєвська Донецької області, де вони були службовцями. І тепер над тими сексуально знущаються «військові Чеченської республіки». Більш того, вказується, що випадки зґвалтувань чоловіків відбулись у Берестовому, де мобілізовані нібито тримали оборону.

Жінок засмучує те, що замість «українських націоналістів» над їх чоловіками знущаються «чеченські безпрєдєльщики». Звернення 9(!) жінками підписано 23 вересня. Свіженьке. Від Пушиліна вимагають публічно покарати винних. Є сумніви, що він здатний на такий вчинок. То ж «денеерівцяім» треба терпіти.

    

Олег Верлан

27 вересня, 2022