Моторошна ДТП поблизу Вінниці: двоє людей загинули та двоє у реанімації

Новини Вінниці / Моторошна ДТП поблизу Вінниці: двоє людей загинули та двоє у реанімації

Ввечері 26 листопада на автодорозі «Стрий – Тернопіль - Кропивницький – Знам’янка – Луганськ - Ізварине» поблизу смт Вороновиця Вінницького району сталося зіткнення трьох автомобілів - вантажівки Iveko Stralis та двох легковиків. У результаті аварії водій та пасажирка Volkswagen Touran загинули на місці події. Ще двоє людей з Citroen Berlingo з численними травмами різного ступеню важкості госпіталізовані у лікарню.

Як вказують у відділі комунікації поліція Вінницької області, аварія сталась близько 18.20 при в’їзді в смт Вороновиця з боку обласного центру та с.Комарів.

За попередньою інформацією слідства, 55-річний водій вантажного автомобіля Iveko Stralis з причепом для перевезення великогабаритного транспорту під час розвороту виїхав на зустрічну смугу руху, де сталось почергове зіткнення з двома легковиками.

У результаті аварії 60-річний водій Volkswagen Touran та його 58-річна дружина, жителі смт Теплик Гайсинського району, від отриманих травм загинули на місці події. Автівка першою врізалась у вантажівку.

Потім відбулося зіткнення з Citroen Berlingo - 29-річні водій та пасажир, жителі Вінниці, з політравмами госпіталізовані у реанімаційне відділення лікарні швидкої допомоги.

Водій вантажного автомобіля, житель Одеської області, не постраждав. Його освідували на стан сп’яніння. Він тверезий.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб), що передбачає до 10 років позбавлення волі.  

P.S. У жахливій ДТП загинули Власюк Світлана Вікторівна та Власюк Василь Трохимович - батьки заступника Северинівського сільського голови Євгена Власюка.

"Важко підібрати слова. Ми не в змозі змінити обставини, але просимо Всевишнього, щоб дав Вам сили пережити цю страшну втрату... Розділяємо Ваш біль та горе... Вічна і світла пам'ять про Ваших батьків", - висловлюють співчуття у громаді.

Новини Вінниці / Моторошна ДТП поблизу Вінниці: двоє людей загинули та двоє у реанімаціїНовини Вінниці / Моторошна ДТП поблизу Вінниці: двоє людей загинули та двоє у реанімаціїНовини Вінниці / Моторошна ДТП поблизу Вінниці: двоє людей загинули та двоє у реанімаціїНовини Вінниці / Моторошна ДТП поблизу Вінниці: двоє людей загинули та двоє у реанімації
Макс Мельник

27 листопада, 2021