Мрія полеглого Героя: у Немирові відкрили студію звукозапису для обдарованих дітей

Новини Вінниці / Мрія полеглого Героя: у Немирові відкрили студію звукозапису для обдарованих дітей

У Немирові, місті на Вінниччині, здійснилася мрія полеглого воїна-прикордонника Олександра Бевза. Його мати, Лариса Василівна, відтворила у реальність те, що так сильно мріяв її син - відкрила студію звукозапису для обдарованих дітей, щоб вони могли розвивати свій талант та переносити мир через музику.

Олександр Бевз завжди мріяв про музику. Він був творчою душею, яка писала власну музику і мріяв виступати на великих музичних фестивалях. Та його мрії перервала війна. Олександр загинув у листопаді 2022 року, захищаючи свою країну від окупантів.

26 березня, він мав би відзначити свій День народження, але йому залишилося назавжди 25. Та в пам'ять про нього та його мрію про музику мати Олександра, Лариса Василівна, вирішила здійснити. Завдяки власним коштам та виплатам від держави, вона облаштувала найсучаснішу студію звукозапису ALEBE.

Студію відкрили у Ліцеї № 2 міста Немирова, де навчався її син. Тепер тут обдаровані діти матимуть можливість розвивати свій талант та переносити мир через музику, так як це мріяв Олександр Бевз. Про це повідомила народна депутатка Ірина Борзова.

Пам'ять про Героя житиме в серцях наступних поколінь, а його мрія про музику стане джерелом натхнення для багатьох.

Михайло Білик

27 березня, 2024