Ми стали на 730 днів ближчі до перемоги – звернення Президента України

Новини Вінниці / Ми стали на 730 днів ближчі до перемоги – звернення Президента України

У другу річницю повномасштабного російського вторгнення на територію України, Президент України Володимир Зеленський звернувся до українського народу із місця, де два роки тому українські захисники зупинили наступ росіян на Київ.

Звернення президента відбулося у Гостомелі, де Володимир Зеленський разом з лідерами інших країн-партнерів вручив нагороди воїнам, які стоять на захисті України.

Президент нагадав про ті події два роки тому, коли український народ став на захист своєї країни, зустрічаючи ворожий десант вогнем. Він також відзначив підтримку та солідарність країн-партнерів, зокрема прем’єр-міністра Італії Джорджу Мелоні, голову G7 Урсулу фон дер Ляєн, прем’єр-міністра Канади Джастіна Трюдо та інших лідерів.

Зеленський також зазначив величезний внесок українського народу у відстоюванні своєї незалежності та свободи. Він зазначив, що кожен українець має свою унікальну історію 24 лютого та роль у подіях цього дня.

Президент закликав до єднання та пам'яті про тих, хто віддав своє життя за свободу та незалежність України. Він також висловив вдячність усім воїнам, які віддали свою мужність та відвагу на захист країни.

Звернення завершилося словами впевненості в перемозі та вдячності всім, хто підтримує Україну в цей важкий час. Володимир Зеленський підкреслив, що Україна не піддасться і здолає ворога, забезпечуючи собі мир і незалежність на своїх умовах.