«Ми завжди поряд, адже наша мета – турбота про людей»: агрохолдинг МХП став лауреатом Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2019»

Новини Вінниці / «Ми завжди поряд, адже наша мета – турбота про людей»: агрохолдинг МХП став лауреатом Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2019»

Агрохолдинг МХП, основні потужності якого представлені у Вінницькій, Черкаській та Київській областях, постійно залучається до різних благодійних проєктів. Його структури визнані лауреатами у номінаціях Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2019», підсумки якого нещодавно оголосили в оргкомітеті.

Агрохолдинг МХП, основні потужності якого представлені у Вінницькій, Черкаській та Київській областях, постійно залучається до різних благодійних проєктів. Його структури визнані лауреатами у номінаціях Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2019», підсумки якого нещодавно оголосили в оргкомітеті. 

Серед 1132 заявок, які надійшли на електронну адресу конкурсу, Національна експертна рада та більше ніж 40 залучених зовнішніх експертів визначили найкращих благодійників та волонтерів України у минулому році. Цьогоріч учасники конкурсу подавали свої заявки в 24 номінації. У зв’язку із пандемією COVID-2019 та запровадженням карантинних заходів оголошення переможців Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2019» було перенесено в онлайн режим. Оголосили та привітали цьогорічних переможців 9 квітня 2020 року о 15:00 через канал на YouTube.

Велика команда МХП багато років прикладає максимум зусиль для всебічного розвитку громад, створення надійних партнерських відносин з людьми. Разом з жителями громад втілюються інфраструктурні проєкти, проводяться екологічні фестивалі та відновлюється навколишнє середовище. Підтримують і створюють у холдингу освітні програми, прикладають зусиль для створення системи доступної медицини на селі. МХП дбає про вразливі верстви населення та наших військових.

Як зазначають на сторінці МХП у Facebook, «всі ці роки ми відчуваємо вашу велику підтримку. Завдяки вашій активності, ініціативності та співпраці ми робимо дійсно важливі справи. Тому сьогодні у нас з вами спільна перемога, адже ми стали лауреатами у номінаціях Національного конкурсу «БЛАГОДІЙНА УКРАЇНА – 2019», зокрема: 

  • Агрохолдинг МХП переміг у номінації «БЛАГОДІЙНІСТЬ ВЕЛИКОГО БІЗНЕСУ»;
  • Благодійний фонд «МХП – Громаді» посів друге місце у номінації «БЛАГОДІЙНІСТЬ В КУЛЬТУРІ ТА МИСТЕЦТВІ».

«Наша команда дуже рада отримати ці почесні нагороди, – відзначає заступник голови правління МХП з корпоративної соціальної відповідальності Ігор Лещенко. – Участь у конкурсі «Благодійна Україна» давно стала для нас традиційною і ми вже другий рік поспіль займаємо перше місце. Я думаю, що найважливішими чинниками цих нагород є довготривалість наших проєктів, їх якість і справжня необхідність для громад, кейси підприємств та фондів МХП можуть стати прикладом для іншого бізнесу. Наша благодійність – не звичайне меценатство, а спроба змінити світогляд українців. Турбуючись про людей, ми ділимося з ними ідеєю, що добробут та гідне життя залежать саме від них. Ми, в свою чергу, завжди будемо поряд – і під час епідемій, і у дні їх успіхів та перемог. Ще раз хочу наголосити – разом ми робимо важливе!».