«Ми знаємо все про нашого ворога»: Буданов сказав, коли у війни буде переламний момент і коли Україна звільнятиме Крим

Новини Вінниці / «Ми знаємо все про нашого ворога»: Буданов сказав, коли у війни буде переламний момент і коли Україна звільнятиме Крим

У той час, як західні аналітики дають доволі обережні прогнози та не виключають, що російсько-українська війна триватиме роками, а Фінляндія зі Швецією збираються якнайшвидше долучитися до НАТО, де їм відверто раді, начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов озвучив власний прогноз щодо подальшого розвитку подій. Він назвав коли наступить перелам і коли ЗСУ контролюватиме всі території, з Донбасом та Кримом включно.

Нагадаємо, після того, як стало відомо про звірства окупантів у Бучі, на Банковій «охолонули» до теми переговорів. Звісно, щоб якнайшвидше Україна підписала якісь домовленості не хочуть і на Заході, адже готові постачати для захисту зброю. А от в Росії не відмовляються від перспективи скоріше все завершити. Принаймні речник Путіна Дмитро Пєсков знову сказав, що треба лише «підготувати документ», не уточнивши, який саме, адже відомо, що ультиматуми не сприймаються у Києві.

У свою чергу головний розвідник України К.Буданов запевнив, що перебіг подій вираховано. Про це заявив в інтерв'ю Sky News.

«Перелом буде у другій половині серпня. До кінця цього року буде завершено більшу частину активних бойових дій», — сказав Буданов.

За його словами, Україна поверне всі окуповані Росією території, включаючи Донбас та Крим. Глава ГУР додав, що не здивований невдачами російської армії.

«Ми знаємо все про нашого ворога. Ми знаємо про їхні плани майже у той момент, коли вони складаються», – уточнив Буданов.

Олег Верлан

13 травня, 2022