Михайла Паньківа від «УСГ» зареєстрували депутатом Вінницької облради

Новини Вінниці / Михайла Паньківа від «УСГ» зареєстрували депутатом Вінницької облради

На початку позачергової сесії Вінницької облради 15 квітня депутатському корпусу представили нового депутата – відомого вінницького підприємця Михайла Паньківа.

«Представниця Вінницької обласної виборчої комісії Олена Васількова зачитала Постанову комісії про реєстрацію депутатом обласної Ради наступного за черговістю кандидата в депутати від Вінницької обласної організації політичної партії «Українська Стратегія Гройсмана» Михайла Паньківа», - йдеться у повідомленні облради.

Михайло Паньків народився 2 січня 1966 року в селі Головецько Сколівського району Львівської області, навчався у Вінницькому державному педагогічному університеті ім. М. Островського за спеціальністю «Початкове військове навчання і фізичне виховання».  У 2006 та 2010 роках обирався депутатом Вінницької міської ради 5 та 6 скликань. У 2020 році він балотувався від 9 округу міста Вінниці.

Михайло Паньків – директор ПП «Ритуальна агенція «Реквієм».

Голова обласної ради Вячеслав Соколовий вручив новообраному депутату посвідчення, депутатський значок, картку для голосування, закони України та регламент облради.

Олеся Рудницька

15 квітня, 2022