На батьків школяра, що втік з дому своєї бабусі у Вінниці, склали адмінпротокол

Новини Вінниці / На батьків школяра, що втік з дому своєї бабусі у Вінниці, склали адмінпротокол

Учора ввечері були підняті по тривозі працівники поліції обласного центру. Через те, що зник 11-річний школяр. Про це правоохоронців о 19:30 повідомив стурбований батько хлопчини. Він розповів, що той був у бабусі, але, не попередивши нікого з рідних, кудись пішов. Додзвонитися до нього було не можливо, бо телефон він не взяв, хоча зазвичай носить його в кишені. Батько й мама протягом години самостійно намагалися знайти сина, але пошук не приніс ніяких результатів.

Учора ввечері були підняті по тривозі працівники поліції обласного центру. Через те, що зник 11-річний школяр... Про це правоохоронців о 19:30 повідомив стурбований батько хлопчини. Він розповів, що той був у бабусі, але, не попередивши нікого з рідних, кудись пішов. Додзвонитися до нього було не можливо, бо телефон він не взяв, хоча зазвичай носить його в кишені. Батько й мама протягом години самостійно намагалися знайти сина, але пошук не приніс ніяких результатів.

Працівники поліції шукали його на вокзалах, ринках та інших місцях. Й за три години неповнолітній знайшовся. Помітили його за кілька кварталів від будинку його бабусі. З ним все було гаразд. Він розповів, що йшов до свого приятеля.

Звісно, підліток не просто так утік з дому. Зазвичай, вчинити таке спонукає якийсь конфлікт у родині чи неналежне виховання. Це та інше найближчим часом й з'ясують поліцейські ювенальної превенції. Вони склали адміністративний протокол про те, що батьки неналежно виховують дитину, а також провели співбесіду, пояснивши татусю й мамі утікача, що таке не повинно повторитися.

 

Юрій Ярмощук

8 березня, 2018