На Молодогвардійській у Вінниці розпочали будувати самопливну каналізацію

Новини Вінниці / На Молодогвардійській у Вінниці розпочали будувати самопливну каналізацію

У квартальному комітеті «Добробут», що на Старому місті у Вінниці, продовжили масштабний проєкт з каналізування. Наразі роботи ведуться на вулиці Молодогвардійській. Тут прокладають магістральний колектор. Вже влаштували 6 залізобетонних колодязів та проклали 200 метрів труб.

Проєкт по каналізуванню на території квартального комітету «Добробут» передбачає будівництво каналізації на вул. Привокзальній, вул. Кутузова, вул. Хуторянській, вул. Одеській, вул. І.Федорова, вул. П.Дорошенка, вул. Гетьмана Сагайдачного та інших. Згідно з проєктом, збудують самопливну мережу протяжністю 5,9 км, напірну мережу протяжністю 1 км та 3 КНС. Роботи проводять у кілька етапів.

Нагадаємо, що у 2019 році у рамках проєкту збудували 1,6 км мереж на вул. Привокзальній, пров. Привокзальному та КНС на вул. Кутузова. У 2020 році проклали 1,5 км мереж каналізації на вул. Привокзальній, вул. Хуторянській, зробили напірну мережу каналізації на вул. Федорова та самопливну мережу каналізації на вул. Кутузова. У 2021 році збудували 1,5 км самопливної мережі каналізації на вул. Кутузова, вул. І.Федорова та - КНС на вул. І.Федорова. Розпочали будувати мережі на вул. П.Дорошенка та вул. Одеській.

Як розповів заступник директора департаменту міського господарства міської ради Олександр Зімбовський, роботи по проєкту відновлено два тижні тому. Магістральний колектор прокладають на вул. Молодогвардійській. Тут вже проклали 200 метрів труб та влаштували 6 залізобетонних колодязів.