На Немирівщині масштабне ДТП. Одна людина загинула

Новини Вінниці / На Немирівщині масштабне ДТП. Одна людина загинула

У Немирівському районі 12 листопада близько 13:00 на автошляху «М12» (неподалік повороту на село Зарудинці) з кількасекундним інтервалом зіткнулися кілька автомобілів. Як повідомив відділ комунікації обласної поліції, внаслідок ДТП загинула 78-річна пасажирка.

12 листопада близько 13:00 у Немирівському районі на автошляху «М12» (неподалік повороту на село Зарудинці) з кількасекундним інтервалом зіткнулися кілька автомобілів. Як повідомив відділ комунікації обласної поліції, внаслідок ДТП загинула 78-річна пасажирка.

«Форд Транзит», яким керував 54-річний мешканець Миколаївщини, пішов на обгін, але зіткнувся з автомобілем «Форд Мондео», що рухався попереду. Від удару перший автомобіль відкинуло на зустрічну смугу. За мить він наскочив на вантажний «Вольво», за кермом якого був місцевий 44-річний житель. А «Форд Мондео», внаслідок удару змінивши траєкторію руху, влетів у «ГАЗ  53», що знаходився попереду та в той момент повертав ліворуч.

Загинула літня жінка, що знаходилася в салоні автомобіля «Форд Транзит». З травмами в лікарню потрапилй водії «Форд Транзиту» і «Вольво».

 

Поліція відкрила кримінальне провадження. Винуватцю фатального ДТП загрожує до 8 років позбавлення волі.

Юрій ЯРМОЩУК

Антон Булгаков

13 листопада, 2017