На період війни у Вінницькій міськраді прийом громадян тимчасово переведений в онлайн-формат

Новини Вінниці / На період війни у Вінницькій міськраді прийом громадян тимчасово переведений в онлайн-формат

З початком війни у Вінниці органи місцевого самоврядування перелаштували свою роботу, відповідно до умов військового часу. Першочерговим завданням є забезпечення роботи критичної інфраструктури міста, збереження порядку, підтримка економіки та інше.

Про це повідомляє Вінницька міськрада.

В цей період дещо змінена робота зі зверненнями громадян. Регламентується вона Законом України «Про правовий режим воєнного стану», Указом Президента України «Про введення воєнного стану в Україні».

Тож, на період війни призупинено особисті прийоми Вінницького міського голови, його заступників та директорів департаментів. Також припинено розгляд скарг та заяв за участю громадян на період дії воєнного стану. Це рішення прийняте щоб убезпечити громадян від можливих негативних наслідків, пов’язаних з воєнною агресією росії проти України.

Усі звернення можна надсилати у письмовій формі або онлайн. Письмові звернення можна надіслати на адресу: 21050, м. Вінниця, вул. Соборна, 59. Електронне звернення можна подати на електронну пошту [email protected].

Олеся Рудницька

10 травня, 2022