На півдні Вінниччини частина села «пішла під воду» (ФОТО)

Новини Вінниці / На півдні Вінниччини частина села «пішла під воду» (ФОТО)

Ввечері 17 червня внаслідок сильної зливи сталося підтоплення частини приватних будинків у селі Клембівка Ямпільського району, що на Вінниччині. У водному «полоні» опинилися щонайменше п’ять житлових будинків, вісім присадибних ділянок та п’ять криниць. Потоком частково розмито 300 метрів вулиць.

Ввечері 17 червня внаслідок сильної зливи сталося підтоплення частини приватних будинків у селі Клембівка Ямпільського району, що на Вінниччині. У водному «полоні» опинилися щонайменше п’ять житлових будинків, вісім присадибних ділянок та п’ять криниць. Потоком частково розмито 300 метрів вулиць.

Як повідомляють у пресслужбі ГУ ДСНС у Вінницькій області, про наслідки негоди у Клембівці стало відомо о 19:15. Ніч та наступний ранок четверо рятувальників і селяни працювали. За допомогою мотопомпи вони відкачали 520 м куб. води з присадибних ділянок.

Наразі відомо, що представниками місцевої влади проводять подвірні обходи для розуміння наслідків зливи. На сьогодні заплановано проведення засідання районної комісії ТЕБ та НС.

Новини Вінниці / На півдні Вінниччини частина села «пішла під воду» (ФОТО)Новини Вінниці / На півдні Вінниччини частина села «пішла під воду» (ФОТО)Новини Вінниці / На півдні Вінниччини частина села «пішла під воду» (ФОТО)
Олеся Рудницька

18 червня, 2020