На Великдень вінничанин вирішив викрасти «ВАЗ»: його підозрюють у серії тяжких злочинів

Новини Вінниці / На Великдень вінничанин вирішив викрасти «ВАЗ»: його підозрюють у серії тяжких злочинів

На Великдень, 24 квітня, у вінничанки викрали автомобіль «ВАЗ». Транспортний засіб незабаром розшукали, як і зловмисника.

Як повідомляють у відділі комунікацій поліції Вінницької області, із заявою про викрадення автівки звернулась 32–річна мешканка міста. З її слів, легковик був запаркованим на вулиці.

В ході проведення першочергових розшукових заходів працівники поліції розшукали автомобіль та встановили особу причетну до вчинення злочину. Ним виявився 23–річний місцевих житель. Під час відпрацювання території обслуговування поліцейські затримали зловмисника на проспекті Коцюбинського.

Під час поверхневого огляду поліцейські виявили у правопорушника речі потерпілої та документи на викрадений автомобіль. З’ясувалось, що затриманий раніше потрапляв в поле зору поліції. Його підозрюють у вчиненні серії тяжких злочинів. Матеріали справ наразі перебувають на розгляді у суді.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.1 ст.289 КК України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Санкція статті передбачає до п’яти  років позбавлення волі.

Слідство готує матеріали для повідомлення затриманому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Макс Мельник

25 квітня, 2022