На Вінниччині бабуся за добу тричі поверталася з того світу. Довідку про смерть довелося скасувати (ВІДЕО)

Новини Вінниці / На Вінниччині бабуся за добу тричі поверталася з того світу. Довідку про смерть довелося скасувати (ВІДЕО)

На Вінниччині 83-річна жителька Стрижавки боролась зі смертю тричі. Бабусі вже копали могилу, й кликали на її похорон людей, однак в жінки видно були інші плани… Вона ожила й була доправлена до Вінницької районної лікарні в реанімаційне відділення.

На Вінниччині 83-річна жителька Стрижавки боролась зі смертю та подолала її тричі. Бабусі вже копали могилу, й кликали на її похорон людей, однак в жінки видно були інші плани… Вона ожила й була доправлена до Вінницької районної лікарні в реанімаційне відділення.

Як стало відомо з відеосюжету телеканалу ВІТА, 83-річна Ксенія Дідух, жителька селища Стрижавка Вінницького району, тричі за день поверталась з того світу. Наразі, після всього пережитого, жінка сама розмовляє, її тиск знаходиться у нормі й дихає вона самостійно, без жодного апарата.

Отже, в неділю о 21:08 зі Стрижавки майже без ознак життя жінку "швидкою" доставили до Вінницької районної лікарні в стані кома-3. Відомо, що перша карета "швидкої" до бабусі була викликана в неділю о 6-й ранку. Тоді, лікарі констатували, що Ксенія Прокопівна у стадії агонізування, помирає і везти її до лікарні немає жодного сенсу. Однак вже тоді бабуся Ксенія показала рідним, що здаватись не збирається і подала ознаки життя. Тому в обід до неї приїхала друга бригада "швидкої", яка зробила на місці електрокардіограму і зафіксувала "пряму лінію" — зупинку серця… Викликали поліцію, яка констатувала разом із медиками біологічну смерть, виписала відповідну довідку. І всі поїхали.

Як розповів лікар, увечері, коли рідні вже повідомили всім про смерть жінки і замовили копання ями, Ксенія Прокопівна знову почала подавати ознаки життя. "Швидка" приїхала до неї втретє за день. Деякі препарати літній жінці вводили вдома, а потім повезли до лікарні в реанімаційне відділення.

Пацієнтка зараз у задовільному стані. Довідку про смерть довелось скасувати і порвати. На запитання лікаря "Що ви там бачили?" воскресла жінка відповіла "Світло й свого дідуся".