На Вінниччині чоловік викрав сейф з документами на землю, шукаючи гроші

Новини Вінниці / На Вінниччині чоловік викрав сейф з документами на землю, шукаючи гроші

Якщо б редакція збирала факти для рейтингу «найбезглуздіший злочин», то включила б «випадок» зі злочином у селі Студена Тульчинського району Вінниччини, адже підозрюваний розраховував, що місцева жителька зберігає у сейфі чималу суму грошей. Коли зловмисник вкрав його, тому був розчарованим, окрім документів він там нічого не знайшов.

Якби редакція збирала факти для рейтингу «найбезглуздіший злочин», то включила б туди випадок зі злочином у селі Студена Тульчинського району Вінниччини, адже підозрюваний розраховував, що місцева жителька зберігає у сейфі чималу суму грошей. Коли зловмисник вкрав його, був розчарований: окрім документів він там нічого не знайшов.

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, 5 квітня оперативники Тульчинського районного відділу поліції затримали жителя села Студена, який підозрюється у вчиненні крадіжки сейфу.

Про злочин повідомила власниця будинку. Із сейфом зникли документи про право власності на земельні ділянки.

Правоохоронці затримали підозрюваного за місцем проживання. Попередньо встановлено, що 24-річний зловмисник шукав гроші. Зламавши сейф, чоловік побачив в середині лише документи. Після цього зловмисник втопив сейф разом із паперами в колодязі.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення), що передбачає до 6 років ув'язнення.

Макс Мельник

6 квітня, 2021