На Вінниччині на площі виставили 165 книг в пам'ять про загиблих дітей

Новини Вінниці / На Вінниччині на площі виставили 165 книг в пам'ять про загиблих дітей

У місті Тульчин на Вінниччині працівники бібліотек виклали на площі 165 дитячих книг в пам’ять про дівчаток та хлопчиків, які загинули під час війни.

Як повідомляють у Тульчинській міській територіальній громаді, акція відбулася перед центральною бібліотекою міста.

Учасники акції також запалили свічки та лампадки.

«Неможливо уявити біль, який відчуває мати, втративши найдорожче – свою дитину. Не можна виправдати нелюдів, які цілеспрямовано відбирають життя у беззахисних, ні в чому не винних українців», – кажуть у громаді.

Нагадаємо, за останніми даними, російські окупанти вбили щонайменше 167 українських дітей, десятки – вивезли до РФ.

Новини Вінниці / На Вінниччині на площі виставили 165 книг в пам'ять про загиблих дітейНовини Вінниці / На Вінниччині на площі виставили 165 книг в пам'ять про загиблих дітейНовини Вінниці / На Вінниччині на площі виставили 165 книг в пам'ять про загиблих дітейНовини Вінниці / На Вінниччині на площі виставили 165 книг в пам'ять про загиблих дітейНовини Вінниці / На Вінниччині на площі виставили 165 книг в пам'ять про загиблих дітейНовини Вінниці / На Вінниччині на площі виставили 165 книг в пам'ять про загиблих дітейНовини Вінниці / На Вінниччині на площі виставили 165 книг в пам'ять про загиблих дітейНовини Вінниці / На Вінниччині на площі виставили 165 книг в пам'ять про загиблих дітейНовини Вінниці / На Вінниччині на площі виставили 165 книг в пам'ять про загиблих дітей