На Вінниччині негода додала роботи рятувальникам (ФОТО)

Новини Вінниці / На Вінниччині негода додала роботи рятувальникам (ФОТО)

У Вінницькій області рятувальники ліквідували наслідки негоди – прибирали повалені дерева з автошляхів та відкачували воду з приватних будинків.

У Вінницькій області рятувальники ліквідували наслідки негоди – прибирали повалені дерева з автошляхів та відкачували воду з приватних будинків. Як повідомили в ГУ ДСНС у Вінницькій області, 23 червня о 21:14 надійшло повідомлення про те, що внаслідок зливи у м.Козятин на вул.Академіка Павлова виникло підтоплення присадибної ділянки приватного житлового будинку.

Прибувши на місце виклику, бійці ДСНС провели аварійно-рятувальні роботи по відкачуванню води. Орієнтовно було відкачано 16 куб.м.

О 23:09 надійшло повідомлення про підтоплення приміщення магазину Шаргорода. За допомогою мотопомпи рятувальники відкачали 25 куб. м води.

Також, цієї ночі надзвичайники виїжджали на прибирання поваленого дерева з автошляху, що поблизу с.Іваньківці Козятинського району.

Загалом, до проведення даних аварійно-рятувальних робіт від ДСНС залучалося 10 чоловік особового складу та три одиниці спецтехніки.

Новини Вінниці / На Вінниччині негода додала роботи рятувальникам (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині негода додала роботи рятувальникам (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині негода додала роботи рятувальникам (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині негода додала роботи рятувальникам (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині негода додала роботи рятувальникам (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині негода додала роботи рятувальникам (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині негода додала роботи рятувальникам (ФОТО)Новини Вінниці / На Вінниччині негода додала роботи рятувальникам (ФОТО)
Ірина Заіковата

24 червня, 2020