На Вінниччині поліцейський супровід допоміг врятувати життя дівчинки

Новини Вінниці / На Вінниччині поліцейський супровід допоміг врятувати життя дівчинки

Аби якомога швидше дістатися райлікарні, щоб врятувати 13-річну дівчинку, її батько звернувся до поліцейських. Вони організували супровід автівки зі непритомною дитиною від селища Кирнасівка до Тульчина.

Як повідомляють у поліції Вінницької області, пізно ввечері у с. Кирнасівка Тульчинського району до поліцейських мобільної групи реагування патрульної поліції Тульчинського районного відділу поліції звернувся чоловік з проханням про допомогу. Водій попросив у поліцейських допомогти супроводити його до лікарні у Тульчин. У салоні автівки знаходилася донька без свідомості, яка терміново потребувала медичної допомоги. Дівчина впала і вдарилась головою.

13-річну Вікторію терміново потрібно було доставити до районної лікарні. Поліцейські негайно увімкнули на службовому автомобілі проблискові маячки й почали здійснювати супровід до лікарні.

По дорозі до медичного закладу поліцейські попередили лікарів швидкої про дитину, медики виїхали на зустріч. При в’їзді у місто медики зустріли поліцейських та авто із дитиною, але оглянувши вирішили не переміщати дівчинку зайвий раз.

Приблизно через 5 хвилин Вікторія була у медзаклад, де її направили на обстеження. Переконавшись, що дівчинці надається вся необхідна допомога, правоохоронці повернулися до місця несення служби.

Сьогодні Вікторія почуває себе добре і годується до повернення додому.