На Вінниччині поліція викрила двох зловмисників, які побили та незаконно утримували переселенця з Харкова

Новини Вінниці / На Вінниччині поліція викрила двох зловмисників, які побили та незаконно утримували переселенця з Харкова

Двоє нетверезих мешканців Джуринської територіальної громади під час раптового конфлікту побили 20-річного хлопця, зв’язали його та незаконно утримували в будинку. Поліцією проводиться розслідування.

За інформацією відділу комунікації поліції Вінницької області, повідомлення про тілесні ушкодження надійшли від тітки потерпілого та з лікувального закладу. В ході проведення першочергових розшукових заходів поліцейські встановили правопорушників, причетних до побиття хлопця. Ними виявились двоє 40-річних жителів с. Хоменки.

Як з’ясувалось, хлопець разом із своєю тіткою приїхали на Вінниччину з Харкова та тимчасово проживали у своїх родичів. У травні один зі зловмисників познайомився із хлопцем та запросив його до будинку свого товариша. Під час розпиття спиртних напоїв між чоловіками та гостем раптово виник конфлікт. Правопорушники кинули хлопця на підлогу, зв’язали шнурівками йому руки й ноги та близько години утримували в помешканні. Після цього розв’язали його та відпустили додому.

Поліцейські з’ясовують усі обставини та причини правопорушення.

За цими фактами розслідуються провадження за ч. 2 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) та ч. 2 ст. 146 КК України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини).

За вчинення таких злочинів передбачено до 5 років позбавлення волі. Наразі правопорушникам повідомлено про підозру.

Макс Мельник

30 липня, 2022