На Вінниччині помер колишній керівник Хмільницького району

Новини Вінниці / На Вінниччині помер колишній керівник Хмільницького району

На Вінниччині 14 січня на 89 році життя помер Анатолій Миколайович Михальчук. Багато років він працював на різних керівних посадах у Хмільницькому районі. Удостоєний звання Почесного громадянина міста та району.

На Вінниччині 14 січня на 89 році життя помер Анатолій Миколайович Михальчук. Багато років він працював на різних керівних посадах у Хмільницькому районі. Удостоєний звання Почесного громадянина міста та району.

Про смерть Анатолія Михальчука повідомляє Хмільницька РДА.

Родом він із села Забара (у радянські часи - Червона Трибунівка) Калинівського району. Після закінчення Київського ветеринарного інституту з серпня 1955 по грудень 1966 року працював головним ветеринарним лікарем радгоспу ім.40-річчя Жовтня, головним ветеринарним лікарем Барського та Мурованокуриловецького районів.

Із грудня 1966 року по червень 1970 року працював на посаді начальника Хмільницького управління сільського господарства. З червня 1970 року по серпень 1991 року працював на посадах голови райвиконкому та першого секретаря Хмільницького міськкому Компартії України. Загальний трудовий стаж  Анатолія Миколайовича - понад 40 років.

"Працюючи на державній та партійній роботі А.Михальчук особливу увагу приділяв розвитку виробничої та соціально-культурної сфери району. Під його безпосереднім керівництвом та контролем в селах району було побудовано 25 тваринницьких приміщень, 10 майстерень по ремонту сільськогосподарської техніки, 15 силосних споруд, 12 середніх шкіл, 10 будинків культури та сільських клубів, 13 лазень, газифіковано 26 населених пунктів та побудовано дороги з твердим покриттям до 18 населених пунктів. У місті Хмільник повністю реконструйовано три мости через річку Південний Буг, побудовано дві нові середні школи, Будинок культури, 20 п’яти та дев’ятиповерхових житлових будинків. Суттєво розширено лікувальну базу оздоровниць", - зазначають у Хмільницькій РДА.

За вагомий внесок в соціально-культурний розвиток міста та району А.Михальчук багатьма орденами та медалями. Йому присвоєно звання Почесного громадянина міста та району.