На Вінниччині прощатимуться з 20-річним захисником Олексієм Алешком, який загинув під Бахмутом

Новини Вінниці / На Вінниччині прощатимуться з 20-річним захисником Олексієм Алешком, який загинув під Бахмутом

Завтра, 19 вересня, на Вінниччині зустрічають траурний кортеж із захисником Олексієм Алешко, жителем с.Крищинці Тульчинського району. Він загинув, звільнюючи село Андріївка поблизу Бахмута. Назавжди 20…

Про це повідомляє Тульчинська міська територіальна громада.

«Прохання до всіх жителів громади зустріти нашого земляка, захисника України та сформувати живий коридор, за маршрутом: с.Маньківка, (орієнтовний час 09:10), с.Михайлівка, с.Холодівка (орієнтовний час 09:30), с.Кинашів, м.Тульчин (орієнтовний час 10:00) - вул.Визволення, вул.М.Леонтовича від міської ради до кінотеатру, вул. Соборна, вул. Незалежності до в’їзної арки, с.Нестерварка, с.Крищинці», - йдеться у повідомленні.

Чин похорону відбудеться завтра в с.Крищинці. 19 вересня 2023 року оголошено Днем жалоби у Тульчинській міській територіальній громаді.

Сержант Олексій Алешко служив інспектором прикордонної служби 1 категорії - водієм відділення моніторингу обстановки відділу прикордонної служби.

Він був відданий військовій присязі на вірність Українському народу, мужньо виконавши військовий обов’язок. У бою за Україну, її свободу і незалежність, 28 серпня у районі населеного пункту Андріївка Донецької області, внаслідок безпосереднього бойового зіткнення з ворогом Олексій загинув.

Йому навічно залишиться всього 20 років… Ще зовсім молодий, повний енергії та сил, мрій та сподівань, справжній Герой, мужній захисник та безстрашний воїн… Йдуть у засвіти найкращі....

Вічна слава і пам’ять Герою!

Олеся Рудницька

18 вересня, 2023