На Вінниччині рецидивіст обчистив дачний будинок: виніс електроінструмент і телевізо

Новини Вінниці / На Вінниччині рецидивіст обчистив дачний будинок: виніс електроінструмент і телевізо

Жмеринські поліцейські встановили особу 39-річного підозрюваного у скоєнні крадіжки речей з дачного будинка. Раніше судимий чоловік проник у приміщення та викрав електроінструмент і телевізор.

Як повідомляють у поліції Вінницької області, про крадіжку телевізора, бензопили, бензокоси, водяної помпи та помпи високого тиску надійшло до поліції від 39-річного жителя Вінниці.

Зловмисник прийшов на територію володіння постраждалого та пошкодивши двері дачного будинку вчинив крадіжку. З нежилих приміщень викрав електроінструмент та дві помпи, а з будинку — телевізор.

Поліцейські провівши оперативно-розшукові заходи встановили особу зловмисника. Ним виявився житель Жмеринської територіальної громади, який раніше судимий за аналогічний злочин.

Викрадене вилучено. Сума викраденого буде встановлена після проведення експертиз. Наразі слідством вирішується питання щодо повідомлення чоловіку про підозру.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання до 8 років ув’язнення.

Макс Мельник

23 листопада, 2022