На Вінниччині розшукали водія, який збив п’ятьох пішоходів та зник з місця ДТП

Новини Вінниці / На Вінниччині розшукали водія, який збив п’ятьох пішоходів та зник з місця ДТП

Поліцейські Жмеринського райвідділу поліції розшукали Hyundai та водія, який 24 січня здійснив наїзд на п’ятьох пішоходів та зник з місця події. Внаслідок ДТП одну жінку госпіталізовано до лікарні. Кермувальнику загрожує до 3 років позбавлення волі.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, ДТП сталась 24 січня. Рухаючись по автодорозі сполученням Лука-Барська – Біликівці – Жмеринка – Ямпіль, водій здійснив наїзд на п’ятьох пішоходів, які рухались у зустрічному напрямку, та зник з місця. До поліції про те, що сталось, повідомили очевидці аварії.

Внаслідок ДТП 34-річну жінку з отриманими травмами поміщено до місцевої лікарні. Інші потеріплі не госпіталізовувались.

В ході проведення оперативних заходів поліцейські розшукали та встановили водія, причетного до події. Правопорушником виявився 37-річний житель Жмеринського району. Автомобіль Hyundai, на якому рухався чоловік, розшукано та поміщено на арештмайданчик.

Поліцією призначено ряд експертиз після проведення яких буде встановлена остаточна причина аварії.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення чоловікові загрожує до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Макс Мельник

26 січня, 2023