На Вінниччині в останню путь провели загиблого на Донбасі Дмитра Абреліхіна

Новини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого на Донбасі Дмитра Абреліхіна

Вчора, 4 березня, у Липовці провели в останню дорогу захисника та справжнього патріота Дмитра Абреліхіна, який загинув на Донбасі. 24 лютого, під час виконання бойового завдання на околиці Бахмута, під час артилерійського обстрілу його життя обірвалось. Тепер йому назавжди 27.

Про це повідомляє Липовецька міська рада.

Віддати останню шану Герою прийшли його рідні та друзі, односельці й учителі, побратими по військовій службі, представники влади та мешканці міста.

Народився Дмитро Абреліхін 4 листопада 1995 року в с.Троща. Закінчив сільську школу, навчався в Зозівському ПТУ, проходив строкову службу в лавах Збройних Сил України. Працював тваринником у місцевому господарстві, а згодом - у ТОВ «Барлінек Інвест». Разом з дружиною Вікторією виховували двох діток - сина й доньку.

«З 28 лютого минулого року був мобілізований і в складі Національній Гвардії України боровся за єдність і цілісність держави. Молодий воїн до останнього подиху був вірний присязі і віддав своє життя за сім’ю, за свободу, за кожного з нас, за свою Батьківщину», - йдеться у повідомленні.

Вічна шана та пам'ять!

Новини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого на Донбасі Дмитра АбреліхінаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого на Донбасі Дмитра АбреліхінаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого на Донбасі Дмитра АбреліхінаНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого на Донбасі Дмитра Абреліхіна