На Вінниччині в останню путь провели загиблого воїна Олександра Коваля

Новини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого воїна Олександра Коваля

Захищаючи рідну Україну від ворога, під час бою з противником в районі м.Бахмут Донецької області 20 січня героїчно загинув сержант Олександр Коваль з Вінниччини.

Про це повідомляє Шаргородська міська рада.

«Олександр Васильович Коваль народився 24 квітня 1974 року. Навчався у Плебанівській школі. У цьому селі провів роки дитинства та юності. Тут одружився та спільно з дружиною виховував двох донечок. Жили в мирі, злагоді та добробуті, були опорою один для одного, планували щасливе майбутнє.  Та кривава  війна роз’єднала родину, принесла  біль і горе», - йдеться у повідомленні.

Вчора, 28 січня, рідні, побратими, односельчани, міська влада, духовенство провели полеглого бійця в останню дорогу. Поховали воїна на Плебанівському кладовищі.

«Усі, хто знав Олександра, запам’ятають його доброю і щирою людиною, вірним другом, люблячим чоловіком, батьком і братом, працьовитим господарем, а ще відважним і сміливим воїном та побратимом. У  пам’яті і серці кожного з нас захисник України залишиться назавжди», - зазначають у громаді.

Вічна пам'ять оборонцю України! Герої не вмирають!

Новини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого воїна Олександра КоваляНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого воїна Олександра КоваляНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого воїна Олександра КоваляНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого воїна Олександра КоваляНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого воїна Олександра КоваляНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого воїна Олександра КоваляНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого воїна Олександра КоваляНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого воїна Олександра Коваля