На Вінниччині в останню путь провели загиблого воїна Сергія Рахнянського

Новини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого воїна Сергія Рахнянського

У боротьбі за свободу та волю нашого народу 23 березня загинув солдат ЗСУ, відважний воїн літинчанин Сергій Рахнянський. В останню путь захисника провели 27 березня.

Про це повідомляє Літинська селищна рада.

«Чимало людей прийшли віддати останню шану Герою. «Живим коридором» на колінах, зі слізьми на очах та журбою у серці вони зустрічали траурний кортеж з тілом загиблого захисника України.

Відданого сина свого народу, безстрашного воїна, для якого Україна була понад усе, проводжали в дорогу вічності рідні, близькі, знайомі, побратими, військовослужбовці та жителі громади», - йдеться у повідомленні.

Поховали бійця на місцевому кладовищі із військовими почестями під залпи збройного салюту.

Вічна пам’ять та слава герою!

Новини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого воїна Сергія РахнянськогоНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого воїна Сергія РахнянськогоНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого воїна Сергія РахнянськогоНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого воїна Сергія РахнянськогоНовини Вінниці / На Вінниччині в останню путь провели загиблого воїна Сергія Рахнянського