На Вінниччині вандали понівечили кілька ялинок в центрі міста

Новини Вінниці / На Вінниччині вандали понівечили кілька ялинок в центрі міста

У Жмеринці вандали зрубали та понівечили кілька ялинок – у спальному районі дерево зрізали майже під корінь, а ось в центрі міста  - лише верхівки. Містяни не вірять, що зловмисники будуть покарані.

У Жмеринці, що на Вінниччині, вандали зрубали та понівечили кілька ялинок – у спальному районі дерево зрізали майже під корінь, а ось в центрі - лише верхівки. Містяни не вірять, що зловмисники будуть покарані.

Про це повідомляє Жмеринка.City.

«Алейка у мікрорайоні «5-й кілометр» приваблює своєю красою: вздовж асфальтованої доріжки височіють стрункі берізки та пухнасті ялинки. Однак всю цю красу легко може зіпсувати один безтолковий людський вчинок – зрубана ялинка. Невже ця ялинка принесе радість вашій родині? Це риторичне питання, на жаль, залишиться без відповіді, як і злочинець, що наніс шкоду своїм вчинком», - розповідають місцеві.

Вандали почувають себе безпечно не лише у віддалених районах Жмеринки. В самому центрі міста – на площі Миру- вандали обрізали 3 вершечки від ялинок.

NaПарижі писав, що в Хмільнику підприємець запропонував 5 тисяч гривень за інформацію про вандалів, які нищили посаджені ним дерева.

 

 

Марина Карабай

30 грудня, 2020