На Вінниччині вантажівка врізалась у легковик. Пасажира Daewoo доставили до лікарні

Новини Вінниці / На Вінниччині вантажівка врізалась у легковик. Пасажира Daewoo доставили до лікарні

У смт Літин по вулиці Кармелюка 28 вересня сталась аварія. Вантажівка Iveco зіткнулась з Daewoo. Внаслідок ДТП травми отримав 54-річний пасажир легковика.

Як повідомляють у поліції Вінницької області, подія сталась у селищі близько 16 години. За попередньою інформацією слідства, 55-річний водій вантажівки, житель Черкаської області, не дотримавшись безпечної відстані. Через це Iveco зіткнувся з легковим автомобілем. За кермом Daewoo перебував 63-річний мешканець Хмільника. Йому пощастило залишитися неушкодженим. А от пасажира госпіталізовано до лікарні.

Поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких будуть встановлені остаточні причини аварій. Транспортні засоби поміщено на арештмайданчики.

За цим фактом розпочато розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання - обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Макс Мельник

29 вересня, 2022