На Вінниччині водій Mercedes на переході збив дівчинку

Новини Вінниці / На Вінниччині водій Mercedes на переході збив дівчинку

У місті Ямпіль, що на Вінниччині, автомобіль  «Мерседес» збив  12 - річну  дівчинку, яка  перетинала дорогу по нерегульованому  пішоходному переході. Дитина госпіталізована  до  лікарні. Поліцією відкрито кримінальне провадження.

У місті Ямпіль, що на Вінниччині, автомобіль Mercedes збив 12-річну дівчинку, яка перетинала дорогу по нерегульованому пішоходному переході. Дитина госпіталізована до лікарні. Поліцією відкрито кримінальне провадження.

Як повідомили в пресслужбі ГУНП у Вінницькій області, 29 жовтня близько 17.55 в м. Ямпіль по вул. Свободи, 60–річний місцевий житель здійснив наїзд на неповнолітню дівчинку, яка  перетинала дорогу по нерегульованому  пішоходному переході.

У результаті аварії дитина з отриманими травмами доставлена до Ямпільської районної лікарні.

Водій освідуваний, він тверезий. Автомобіль поміщений на арештмайданчик.

Поліція з’ясовує причини та обставини аварії.

Слідчим відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.