На Вінниччині впала стеля хати на трьох дітей, двоє із них у лікарні

Новини Вінниці / На Вінниччині впала стеля хати на трьох дітей, двоє із них у лікарні

Надзвичайна ситуація сталася напередодні, 21 січня, у селі Дзвониха Тиврівського району. Вранці у будинку багатодітної родини на трьох дітей 9, 6 та 4 років впало близько 10 кв.м глинобитного перекриття.

Надзвичайна подія сталася напередодні, 21 січня, у селі Дзвониха Тиврівського району. Вранці у будинку багатодітної родини на трьох дітей 9, 6 та 4 років впало близько 10 кв.м глинобитного перекриття.

 Під завалами опинилися всі троє дітей, які в той час спали на ліжку. Мати, викликала швидку, до приїзду разом із сусідами витягла двоїх синів і донечку із-під завалів. Про це повідомили у Тиврівському районному секторі ГУ ДСНС у Вінницькій області.

" Після огляду лікарів 9-річного хлопчика відпущено додому, 6-річна дівчинка отримала закриту черепно-мозкову травму та забій грудної клітки, вона перебуває у нейрохірургічному відділенні Вінницької обласної дитячої лікарні. А 4-річний хлопчик із діагнозом "забій селезінки" перебуває у реанімаційному відділенні Тиврівської центральної лікарні», - повідомили у секторі.

Саша ГРИГОРОВСЬКА