На Вінниччині викрили серійного крадія. Чоловік «спалився», пропонуючи продати мобільники по низькій ціні

Новини Вінниці / На Вінниччині викрили серійного крадія. Чоловік «спалився», пропонуючи продати мобільники по низькій ціні

Викрасти у різних людей телефони – це лише пів справи. Саме на продажі поцупленої техніки «попалився» 44-річний зловмисник. Чоловік вважав, що вигадав безпрограшну «схему» викрадання мобільників, але не варіант зі збутом не прорахував…

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, розкрили злочинну «схему» зловмисника правоохоронці 25 травня. Під приводом допомоги місцевим мешканцям по господарству, він проникав у будинки односельчан та викрадав їх мобільні телефони.

Кайданки на чоловіка надягли після того, як до поліції зателефонувала жителька села Пеньківка. Вона розповіла, що раніше судимий односелець запропонував їй придбати мобільні телефони по низькій ціні. Така пропозиція у неї викликала підозру та запитання «звідки в нього» мобільники.

Під час затримання та обшуку вилучено речові докази. .

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 КК України (крадіжка). Санкція статі передбачає покарання до 8 років ув’язнення.

Макс Мельник

26 травня, 2023