На Вінниччині з автівки зальотні гастролери викрали 60 тисяч гривень

Новини Вінниці / На Вінниччині з автівки зальотні гастролери викрали 60 тисяч гривень

У Калинівці Вінницької області двоє чоловіків стежили за службової автівку. Дочекавшись влучного моменту, вони викрали готівку з бардачка. Прорахунок зловмисників був у тому, що вони не знали про систему відео нагляду у місті. Протягом години підозрюваних затримали за 25 кілометрів.  

У Калинівці Вінницької області двоє чоловіків стежили за службовою автівкою одного з підприємств. Дочекавшись влучного моменту, вони викрали готівку з бардачка. Прорахунок зловмисників був у тому, що вони не знали про систему відеонагляду у місті. Протягом години підозрюваних затримали за 25 кілометрів.  

Як зазначають у патрульній поліції Вінницької області, 17 лютого на лінію 102 звернувся 37-річний житель м. Калинівки. Людина повідомила про викрадення близько 60 тисяч гривень з автомобіля, що належить одному з місцевих підприємств.

Подія трапилась в той час, коли водій розвозив товар по торгових точках. Дочекавшись, коли він вийде його розвантажувати, злодії викрали гроші з бардачка.

Працівники поліції переглянули відео з камер спостереження та з’ясували, що до злочину причетні чоловіки, які пересувались містом на Mitsubishi. За допомогою системи «Безпечне місто» оперативники встановили напрямок руху зловмисників та орієнтували на їх затримання всі мобільні екіпажі поліції.

Протягом години на стаціонарному посту поблизу Літина патрульні зупинили іномарку зловмисників і затримали їх. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Чоловіки віком 45 і 54 роки, жителі м. Київ та Київської області, затримані в процесуальному порядку та перебувають в ізоляторі тимчасового тримання. Викрадені гроші вилучені.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст.185 КК України (крадіжка).

Новини Вінниці / На Вінниччині з автівки зальотні гастролери викрали 60 тисяч гривеньНовини Вінниці / На Вінниччині з автівки зальотні гастролери викрали 60 тисяч гривень
Макс Мельник

18 лютого, 2021