На Вінниччині за зґвалтування дівчинки чоловіка засудили до 11 років ув’язнення

Новини Вінниці / На Вінниччині за зґвалтування дівчинки чоловіка засудили до 11 років ув’язнення

Хмільницький міськрайонний суд 35-річного чоловіка визнав винним у зґвалтування 12-річної дівчинки та призначив 11 років позбавлення волі. Вирок законної сили ще не набрав.

Як повідомляє пресслужба Вінницької обласної прокуратури, у суді було доведено винуватість мешканця Хмільницького району у правопорушенні за ч. 4 ст. 152 КК України.

На початку 2020 року обвинувачений у соціальних мережах познайомився з 12-річною дівчинкою. Під час спілкування з нею у чоловіка виник план щодо інтимного зв’язку.

Наприкінці вересня 2020-го, він приїхавши до малолітньої знайомої у село, запропонував дівчинці покататися з ним на автомобілі. Отримавши згоду, чоловік привіз її до будинку своєї покійної матері де, скориставшись фізичною перевагою та відсутністю сторонніх осіб, задовільнив свої бажання сексуального характеру.

«За результатами судового розгляду судом підтримано позицію прокурора  та обвинуваченому призначено покарання у виді 11 років позбавлення волі із внесенням даних особи до Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканності малолітньої особи», - йдеться у повідомленні прокуратури.

Макс Мельник

10 серпня, 2022