На Вінниччині затримали автовикрадача: підозрюваний за годину встиг «наслідити» у різних місцях

Новини Вінниці / На Вінниччині затримали автовикрадача: підозрюваний за годину встиг «наслідити» у різних місцях

Правоохоронці Вінниччини доволі швидко вирахували та затримали чоловіка, який викрав Subaru Outback. Підозрюваний умудрився за годину «наслідити» не тільки у Вінниці, де вчинив злочин на очах у власника «японця», а й по дорозі, адже не розрахувався за пальне на АЗС. Затримали «нахабу» за годину у Тульчині…

Правоохоронці Вінниччини доволі швидко "вирахували" та затримали чоловіка, який викрав Subaru Outback. Підозрюваний умудрився за годину «наслідити» не тільки у Вінниці, де вчинив злочин на очах у власника «японця», а й по дорозі, адже не розрахувався за пальне на АЗС. Затримали «нахабу» за годину у Тульчині…

Ввечері 9 квітня у Тульчинському районі працівники поліції зупинили викрадений у Вінниці автомобіль. Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, близько 16.30 до Вишенського відділення поліції надійшло повідомлення від 55-річного вінничанина про те, що невідомий йому чоловік нібито хотів купити автівку.

Зустрілися вони неподалік авторинку «Сатурн». Під приводом перевірки Subaru Outback вони разом проїхалися… Незнайомець, коли власник вийшов з автомобіля, поїхав у невідомому напрямку. 

Орієнтування на викрадений автомобіль було надано усім поліцейським екіпажам області. Протягом години розшукуваний автомобіль був зупинений працівниками сектору реагування патрульної поліції у Тульчинському районі. Як з’ясувалось, за цей час зловмисник заїхав на автозаправку, заправив повний бак автомобіля та не розрахувався.

Правопорушником виявися 36-річний вінничанин. Його затримано та доправлено до слідчого ізолятору. За словами затриманого, він викрав автомобіль, щоб поїхати у Київ до жінки.

Наразі чоловікові загрожує кримінальна відповідальність відповідно до ч. 3 ст. 289 ККУ (незаконне заволодіння транспортним засобом) та ч.1 ст. 186 ККУ (грабіж), що передбачає до 12 років позбавлення волі.

Макс Мельник

10 квітня, 2020